НОВИНИ


К. Парамов: Безнравствеността победи в БСП

40 5985 20.05.2012
К. Парамов: Безнравствеността победи в БСП
К. Парамов

По-изгодният противник за Борисов е Г. Първанов заради коалиционната кутура, която би му позволила да сключи по всяко време коалиция, докато Станишев не би го направил, смята Едвин Сугарев.



Това е началото на края на БСП, коментира по НТВ анализаторът Кольо Парамов. Демагогията на Г. Първанов щяла обаче да е по-лоша за лявото пространство, добави той.

Целият политически капитал на Станишев се дължи на това, че е лидер на ПЕС, коментира на свой ред Едвин Сугарев. Според него имало голямо разминаване между политическия елит на партията и гласуващите за нея, от там идвали и проблемите.

Безнравствеността победи, след като преди Първанов излъга, сега той е излъган от Станишев. Тук става въпрос за много пари, за огромни средства, каза Парамов и посочи като доказателство сливенския случай.

По-изгодният противник за Борисов е Г. Първанов заради коалиционната кутура, която би му позволила да сключи по всяко време коалиция, докато Станишев не би го направил, отчете Сугарев.

Днес Б. Борисов в лицето на Станишев няма никакъв противник; икономическата ситуация в страната му е противникът, обясни Парамов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама