НОВИНИ


Станишев предложи познати лица за Изпълнителното бюро на БСП

34 6074 09.06.2012
Станишев предложи познати лица за Изпълнителното бюро на БСП
С. Станишев

Целта на новия стар лидер на БСП била да победи ГЕРБ, и да не допусне втори мандат на сегашните управляващи. Друго нямало смисъл. Вижте кого предложи Станишев в състава на ИБ на БСП.



Проектосъставът на Изпълнителното бюро на БСП беше представен от лидера на БСП С. Станишев. За заместник-председатели са издигнати Георги Пирински, Янаки Стоилов, Евгени Узунов и Димитър Дъбов, за секретари - Антон Кутев, Бойко Великов, Емил Костадинов, Катя Николова, Красимир Янков, Кристиян Вигенин и Ангел Найденов.

Станишев предложи като членове на бюрото да влязат: Анна Янева, Борислав Гуцанов, Владимир Топенчаров, Деница Златева, Дора Янкова, Илияна Йотова, Йордан Стойков, Михаил Миков, Милко Багдасаров, Любомир Петков, Станислав Владимиров и Явор Гечев.

Гласуването е тайно.

БСП била единствената партия, способна да се противопостави на ГЕРБ и да не допусне втори мандат на сегашните управляващи. Оттук нататък ние се явяваме в предизборна среда, каза Станишев и се зарече, че неговата цел е да направи силна политика и кампания и да победи ГЕРБ. Всичко друго нямало никакъв смисъл.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама