НОВИНИ


Синът на Аня Пенчева: Съжалявам!

28 9729 20.06.2012
Синът на Аня Пенчева: Съжалявам!
Ангел Караньотов

Синът на Ивайло Караньотов и Аня Пенчева- Ангел се извини публично в ефира на bTV за влизането си с мотор в един от столичните молове.



Скандалът гръмна след като в интернет бяха пуснати клипчета, на които се вижда как мотосъстезателят и негов приятел форсират мощните машини по ескалаторите на магазина пред уплашените погледи на майки с деца и възрастни хора.

„Съжалявам, че извадих много хора от обувките. Беше детинско и необмислено. Изобщо не осъзнавах какво правя и дори си мислех, че хората не са ни усетили. Не съм си крил номера на мотора. Просто се забавлявахме“, заяви Ангел в предаването „Тази сутрин“ и категорично подчерта, че е готов да поеме вината си.

Баща му Ивайло, който е и негов треньор, пое вината върху себе си. „Той добре осъзнава какво е направил, но аз мисля, че вината е в мен. Ангел нямаше детство и сега е като отвързан.Този тип спорт развива по особен начин необходимостта от търсене на адреналин. В неподходящ момент го прави, ако изобщо може да има подходящ за такова нещо. Сега прокуратурата ще реши какво ще стане и какво наказание ще му бъде наложено. Но искам да подчертая, че не сме се крили“, заяви Ивайло Караньотов.

Майката на Ангел- Аня Пенчева разбрала последна за инцидента и приела мъжки нещата. „Единственото което ми каза е, че заради тази глупост сега ще отидат на вятъра толкова години труд“, каза тъжно Ангел.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама