НОВИНИ


Шампионът на България "Лудогорец" срещу "Тигрите от Бистрица"

16 7869 21.06.2012
Шампионът на България "Лудогорец" срещу "Тигрите от Бистрица"

Cензационни "трансфери" за днешния мач срещу шампиона на България "Лудогорец" готви най-силният аматьорски футболен клуб – "Витоша" (Бистрица). Почти сигурно няколко от звездите на родния футбол ще подсилят "тигрите" на премиера Бойко Борисов, макар и само за един мач.



По всяка вероятност в шоумача в състава на "Витоша" участие ще вземат националите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Иван Бандаловски, както и звездата и голмайстор на ЦСКА Жуниор Мораес.

Според непотвърдена информация покана за участие в мача е получил и Димитър Бербатов, но на този етап не е сигурно дали той ще поведе атаката на "тигрите" заедно с Бойко Борисов

В Разград от няколко дни се радват на специални плакати за срещата, на които са изобразени министър-председателят Борисов и треньорът на шампионите Ивайло Петев. Премиерът ще открие днес в Разград новата база на "Лудогорец" – "Гнездо на орли".

 

В базата с площ 40 декара са вложени над 11 млн. лв. Тя разполага със затревен терен с размери 105 на 68 м, тартанова писта и терен с изкуствено покритие. За малките от школата са изградени два мини терена с изкуствена трева, които ще може да бъдат покривани. Комплексът има спа център, фитнес, лекарски кабинети и фенмагазин. До края на годината ще бъдат построени още два терена с естествено покритие и осветление.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама