НОВИНИ


Трима с маски ограбиха магазини

2 5132 11.07.2012
Трима с маски ограбиха магазини

Грабежът станал при подценяване на обстановката от страна на работещите в магазина. Управителят на магазина бил нападнат от трима, които успели да отнемат около 5000 лева служебни пари.



Трима души с маски нападнали управител на магазина на голяма търговска верига на ул. „Суходолска” в София. Те отмъкнали около 5000 лева служебни пари, съобщава за“Фокус” старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

В момента се прави оглед и преглед на камерите, в района, за да се види – дали има нещо заснето на тях. В случая ставало въпрос за грабеж, станал при малко подценяване на обстановката от страна на работещите в магазина. Проверява се дали тези три лица, за които се споменава, ги има на камерите, за да можем да работим за тяхното установяване. По данни на потърпевшите – били са маскирани. Данни към момента за оръжие няма, осведомява Йорданов. Сигнал за грабежа е подаден около 06,15 часа. При отключване на магазина от управителя, той е бил нападнат от три лица, които успяват да отнемат около 5000 лева служебни пари, които са били оборотни за магазина, за да отвори.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама