ФРОГ МЮЗИК


Само след броени дни MO‘HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM отново ще зарадват с концерт българските си фенове

2 10989 20.08.2012
Само след броени дни MO‘HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM отново ще зарадват с концерт българските си фенове

След само четири дни, на 24ти август (петък), любимците MO’ HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM ще стъпят отново на българска земя, по покана на ELEVATION MUSIC FESTIVAL. Този път партито ще е на плажа и по-точно на нашумелия Bash Bar, къмпинг Градина.


 

Половинката от популярното латино джаз дуо Ralf Droesemeyer, заедно със Стоян Роянов – Я_Ya и перкусиониста Nené Vasquez обещават истинско горещо парти, подплатено с огромно количество ‘Groove Cocktail‘ забъркан от соул захар, латино плодове, джази сок и подскачащи клубни бийтове.

 

В топлата петъчна вечер, на любимия морски бар, зад диджейския пулт ще застане единия от създателите на MO’ HORIZONS Ralf Droesemeyer, вокалите, перкусиите, тимпаните и бонгосите ще са в ръцете на Nené Vasquez, а талантливия българин Я_Ya ще импровизира с различни духови инструмента - кларинет, алт и баритон саксофон.

 

Затаяваме дъх и с нетърпение очакваме бразилските ритми и латино страстите да залеят плажа на Градина, а летният морски полъх да разхлажда загрелите ни от танци тела.

 

 

Елате да се забавляваме заедно на 24ти август в 22 часа, на „Bash Bar” в къмпинг Градина. Входът е свободен.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама