НОВИНИ


Кирил Рашков пуснат за погребение, Катуница настръхна

11 6622 22.08.2012
Кирил Рашков пуснат за погребение, Катуница настръхна
Кирил Рашков

Излежаващият присъда за смъртни заплахи Кирил Рашков излиза на свобода. Цар Киро ще бъде пуснат от затвора за два дни в домашен отпуск. Причината - във вторник вечерта е починал брат му Ангел.



Утре ромският цар ще присъства на погребението, което е от 13 часа на гробищата в Катуница. Очаква се в селото да пристигнат и роднините на Рашкови от цялата страна. Полицейското присъствие ще бъде засилено заради очаквани провокации.

Новината разгневи веднага жителите на Катуница, които не искат Рашков да стъпва в селото по никакъв повод, съобщава "Телеграф".

Неговите близки са представили смъртен акт пред ръководството на тъмницата, за да удостоверят, че по-големия му брат е починал.

Рашков в момента излежава присъда от две години и половина и има право на отпуск от два до пет дни. Той лежи за закана за убийство на Веселин Христев и приятелката му Иванка през септември миналата година.

Докато Цар Киро изпраща брат си, багери и фадроми продължават да събарят Стъклената къща на ул. "Ягодово" в Катуница, защото е незаконна - без проект и скица за строеж.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама