МИСТЕРИИ


Кошмар в политическия живот иде от октомври

40 11977 28.08.2012
Кошмар в политическия живот иде от октомври
на премиера Борисов няма да му е леко

Още в началото на тази календарна година астроложката Силва Дончева прогнозира тежка есен за политиците у нас. Припомняме ви какво каза тя преди близо 9 месеца за онова, което ни очаква до края на годината. Тогава Дончева отбеляза и неблагоприятните тенденции относно цените на петрола и газа и не сгреши.



....

През юни и юли няма да има кой знае какви промени, като се изключат тежките световни събития, но през тези месеци не може да се разчита и на кой знае какви резултати вътре в България.  

 

До август 2012 г. изтича и периодът за евентуално намиране на нови съмишленици и създаването на успешни съюзи с други политически партии  и личности. През есента ще има отново огромни промени и пак нови и неочаквани решения.

 

От октомври нататък политическия живот в България навлиза в кошмарен период. През това време Сатурн ще смени знака си и навлизайки в знака на Скорпион ще изправи светът пред нови жестоки изпитания.

 

С транзита на тази планета ще се сложи край и на относително комфортното управление на ГЕРБ. Трудностите, спънките и провалите ще са един след друг. Имиджът, въпреки влиянието на Уран няма да може да се задържа на нужното ниво. Икономиката на страната ще навлезе в невероятно тежък период. Скорпионът е знакът, управляващ кредитната и банковата система. Навлизането на Сатурн през неговото поле означава огромни проблеми и дори банкова криза. Ще има необходимост от нови кредити и решаване на икономически въпроси с огромни съкращения и икономии. Сатурн разкрива максималното ограничение, бедност, стагнация и суровост на ситуацията. Задкулисните решения и игри ще се засилят също максимално. Ожесточението ще е страшно.

 

Началото и средата на ноември 2012 г. ще е много тежък период в чисто управленски и икономически план. Ще се наложи около Нова година и началото на 2013 г. да бъдат вкарани всички ресурси за подобряване на имиджа на правителството, но това вече няма да дава очакваните резултати.

 

Силва Дончева (www.astrolog.tk)


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама