ФРОГ МЮЗИК


"Ред хот чили пепърс" забиват тази вечер

1 8227 31.08.2012
"Ред хот чили пепърс" забиват тази вечер

Хиляди се събраха пред столичната зала „Арена Армеец", за да изгледат шоуто на рокаджиите от „Ред хот чили пепърс” тази вечер.


Въпреки че калифорницийте бяха обявили, че ще пристигнат в София днес, се оказа, че частният им самолет е кацнал в столицата още миналата нощ.

 

Концертът е част от световното турне на рок идолите, а основният повод - представянето на последния им албум I‘m With You.

 

В сряда „червените чушлета” забавляваха 30 хилядната си публика в хърватската столица Загреб. Днес са на ред феновете от румънската столица, а утре в деня на концерта си в зала "Арена Армеец" музикантите пристигат в София.

 

Тъй като през януари Кийдис претърпя операция на стъпалото, той малко накуцва, но това няма да му попречи да издържи турнето, с което бандата представя новия си албум I‘m With You. На концерта в Прага, който се състоя на 27 август, Кийдис през цялото време изкара на стол, така че може да очакваме и у нас да ни пее седнал.

 

Носителите на 5 награди “Грами” ще престоят в България може би по-малко от 12 часа, защото веднага след шоуто заминават за Гърция, където е следващата дата в турнето им - на 4 септември.

 

Музикантите от английската група As Able As Kane (АААК) ще подгряват култовата банда, но купонът за концерта на "Ред хот чили пепърс" ще започне още в 4 ч следобед, съобщиха организаторите от "София музик ентърпрайсиз".

 

На сцена на открито пред столичната зала "Арена Армеец" първа ще забие родната групата "Кю Чек" в стил пънк, реге, ска и метъл.

 

Както всички музикални величини и бандата „Ред хот” няма да се храни с какво да е. Музикантите пътуват с личния си готвач, който се съобразява с менюто на всеки поотделно. Както е известно в менюто не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци.

 

Освен условия към храната, калифорнийците поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Флий - Майкъл Балзари, Чад Смит и Джош Клингхофър пристигат с членове от семейството си. Фронтменът на "Ред хот" Антъни Кийдис пътува с 5-годишния си син Евърли Беър.

 

Самите съблекални пък трябвало да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително некожени с малки масички за кафе и високи палмови дървета.




Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама