НОВИНИ


Фандъкова отсече: Редът в София няма алтернатива

38 4922 13.09.2012
Фандъкова отсече: Редът в София няма алтернатива
Й. Фандъкова

Ясно е за всички, че протестите се политизират; политически сили, досега скрити зад гърба на група граждани, са излезли напред, смята столичният кмет.



Близо 70 % от предложенията, дадени в последния месец от различни групи граждани, били приети от комисията и влезли в наредбата за организация на движението на СофияОколо 3700 души са подали заявления за винетни стикери и3200 стикери вече са издадени, работата продължава и в момента. Трябва да се увеличи броят на табелите в зоната, защото те не са достатъчни, осведоми кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.
 

Редът в София и въвеждането му нямат алтернатива. Всичко останало е въпрос на дискусия. Няма нищо страшно в това да се видят грешки или пропуски в някакъв нормативен документ, той не е догма и винаги може да претърпи промени. Важното е да се вслушваме в предложенията на хората и на общинските съветници, които са разумни, за да може да се облекчава работата и изпълнението на тази наредба от хората, изреди кметът.

Броят на есемесите, подадени към мобилните оператори за платено паркиране в двете зони в центъра, намалял с почти 20 % в сравнение с август, когато София и центърът бил доста свободен от автомобили. Различни политически сили, които досега са се крили зад гърба на група граждани, са излезли напред, смята Фандъкова.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама