НОВИНИ


Родни ВИП-ове се заселиха в къщата на Биг Брадър

17 5762 16.09.2012
Родни ВИП-ове се заселиха в къщата на Биг Брадър
Ники Кънчев отново е водещ на шоуто

Предстои да влязат още неколцина, след които и Памела Андерсън, по-известна като русата спасителка на плажа от едноименния сериал. Колко поназвайват английски родните ВИП-ове ще стане ясно тъкмо при комуникацията с нея.



11 български ВИП-ове влязоха в къщата на "ВИП Брадър" в неделя вечер: Ирен Кривошиева заедно със сина си от Стефан Данаилов - Владимир, Кристина Патрашкова, Златка Димитрова, победителят от "Сървайвър" Николай Мартинов, певицата от цигански произход Бони, която започна тайна мисия още от самото начало, Никол Станкулова, Къци Вапцаров, Мариана Попова, Юлиян Константинов, Благой Иванов-Багата. Две кучета ще съжителстват с елитната компания.

Утре вечер ще влязат нови четирима съквартиранти и дългоочакваната звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън, която има собствена спалня и мебели с кристали. Говореше се, че с нея ще влезе и Димитър Ковачев-Фънки, за да има с кого Памела да разговаря на английски.

През първата вечер ВИП-овете демонстрираха приятелски чувства помежду си, независимо от стари вражди и любови, които биха могли да се разгорят отново. Вероятно именно на това са заложили сценаристите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама