НОВИНИ


Потресаващ разказ за убийството на Ивелина от полицая

27 14465 21.09.2012
Потресаващ разказ за убийството на Ивелина от полицая

Поднесе го майката на убитото момиче, която иска доживотна присъда за ловешкия полицай-убиец.



Христина, приятелката на Ивелина, разказа, че отишла да я вземе с колата и докато я чакала, видяла бял микробус, в който били Иво Маринов и двама негови приятели, разказа по НТВ майката на убитата Ивелина Славчева Рени.
 

Ивелина и Христина тръгнали, той - след тях, засекъл ги, пускал къси-дълги фарове. След това Ивелина подала жалба в полицията, казали й да отиде отново в понеделник. Иво бил в дискотеката, те искали да си тръгнат преди него, но той ги изпреварил. Убийството било извършено, когато Христина сваляла седалката до шофьора, за да се качат другите. Иво излязъл от храстите, а Христина обърнала главата си на другата страна, щом го забелязала. Тойт приближил, казал: "О, Ивке, какво става?", не изчакал отговор и започнал да гърми, доразказа майката.

Ситуацията с полицая е била подценена, счита майката, която многократно отговаряла на въпросния Иво от телефона на дъщеря си.

Ловешкият полицай тормозел не един и двама в Ловеч, поведението му граничело с престъпно, добави бащата, изумен от факта, че колегите му не са взели никакви мерки. 

Родителите на Ивелина и приятелите й искат доживотна присъда за полицая-убиец.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама