ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Соня Колтуклиева първа напусна VIP Brother

10 9872 25.09.2012
Соня Колтуклиева първа напусна VIP Brother

Журналистката Соня Колтуклиева бе първият съквартирант, изгонен от Къщата на „ВИП Брадър" 2012. Тя събра най-малко зрителска подкрепа в надпревара с Къци Вапцаров и Орлин Павлов.



В първи рунд един срещу друг се изправиха тримата съквартиранти. След като Орлин се спаси, Соня и Къци влязоха във втори рунд. Журналистката загуби битката срещу титаничния водещ.

Празнината в Къщата веднага бе запълнена. Снощи в нея влязоха певицата Люси Дяковска, която не крие хомосексуалните си наклонности, и актьорът Иван Ласкин. Неговата половинка Алекс Сърчаджиева е водеща на шоуто.

В понеделник вечерта стана ясно и каква ще бъде наградата, за която се борят съквартирантите. Всеки участник получи кутия с медальон на стойност 10 000 лева, като Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов са с общ, защото те играят като един участник. Всеки, който напусне Къщата трябва да завещае медальона си на някой от оставащите съквартиранти по свой избор. Завещават се само собствените медальони, но не и тези получени от други съквартиранти по време на шоуто.

Така единственият начин победителят да си тръгне с пълната награда на стойност 190 000 лева, е всички звезди да си излъчат един-единствен победител, на когото да завещаят своите медальони.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама