ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Орлин Павлов със смъртна присъда във „ВИП Брадър”

22 16023 13.10.2012
Орлин Павлов със смъртна присъда във „ВИП Брадър”
Орлин Павлов в. "Монитор"

Орлин сам си подписа смъртната присъда като номинира Кристина Патрашкова за изгонване от къщата на „ВИП Брадър”. Не стига това, ами й направи психо портрет, който накара устатата журналистка да си глътне езика, а останалите брадъри да потънат в гробовно мълчание.



Двулична я нарече певецът, демонстрирайки качества на истински профайлър. След което допълни, че тя се преструва и играе роля. В нея се криел съвсем друг човек, който бил опасен за всички в къщата.

Присъстващите на това смело и откровено номиниране онемяха, очевидно не вярващи, че някой ще се престраши да каже в очите на Патрашкова това, което мисли за нея. Страхът, който сковава обитателите на къщата, е продиктуван от очернящите публикации във в. „Галерия” за мнозина от арт гилдията, обществения и политическия живот. Боейки се да не попаднат в „черната” графа съквартирантите лицемерно и угоднически се усмихват на Патрашкова, прикривайки по този начин какво мислят за нея.


Тежки дни и интриги очакват Орлин след портрета, който направи на Патрашкова...

Няколко дена преди Орлин да хвърли камък в лицемерното блато актрисата Ирен Кривошиева влезе в словесен сблъсък с шефката на вестника, кръстен на най-мракобесната полицейска разработка срещу журналисти, като я обвини, че няма право да я нарича лоша майка и луда, след като сама не е отгледала дете. Кривошиева я обвини още и в това, че се изказвала за книгата й без да я е чела. Патрашкова отвърна с аргумента, че може да има мнение и без да е чела автобиографичната творба.

Люто засегната Патрашкова отказа да разговаря с Орлин след номинациите. За първи път някой си позволява да вдигне завесата пред грижливо изваяния образ на журналистката от продуцентите на предаването. Маските обаче започнаха да падат. Очевидно лицемерието започва да става непосилно за част от участниците в шоуто.

 

Вили Витали


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама