НОВИНИ


Стоичков: Младите журналисти в България са шарлатани

24 5298 14.10.2012
Стоичков: Младите журналисти в България са шарлатани

Това заяви Христо Стоичков в предаването "Насреща Люба Кулезич" по TV7. Треньорът на Литекс говори относно скандала, който избухна през седмицата, когато той се сдърпа с български журналист в Чикаго.



Новите журналисти нямат школовка. Те не искат да се учат от вас по-старите, изчетка водещата Стоичков. Повече от 20 години съм навън и не съм имал проблем с журналистите там. В България обаче липсва подхода към даден човек. Не се знае кога, къде и как да се зададе въпроса. В България всяка жаба трябва да си знае гьола и да си стои там, продължи легендата на българския футбол. Ценностната система липсва при младите хора. Младото поколение просто не иска да се учи, заключи Стоичков.

Относно инцидента в Чикаго, Христо категорично заяви, че не е удрял никой. Просто го хванах за ревера и го изхвърлих навън. Всички се опитват да станат известни на мой гръб. Този журналист не беше поканен на церемонията. Не го познавам и не му знам името. На всичко отгоре беше и нахален, продължи Стоичков. Даваме им три минутна слава на такива като него, но когато си мърша си оставаш мърша за цял живот, завърши той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама