НОВИНИ


Тотю Младенов призова студентите ни от Великобритания да се върнат

14 5702 22.10.2012
Тотю Младенов призова студентите ни от Великобритания да се върнат
Тотю Младенов

Социалният министър Тотю Младенов призова над 200 наши студенти и специализанти от Великобритания и Северна Ирландия да се върнат и да си потърсят работа в България.



Това стана по време на информационна трудова борса, която се проведе вчера в Лондон за всички български студенти, абсолвенти, специализанти, докторанти и млади специалисти, които учат и работят на Острова, съобщава „Монитор”.

„Изборът е ваш, но ние сме тук, за да ви запознаем с възможностите за професионална реализация в България, за да пренесете своите възможности и знания, които сте придобили тук”, обърна се към студентите Младенов.

Нашенците разговаряха с 11 български работодатели от производствения сектор, строителството, банковите услуги, информационните и компютърните технологии. Те получиха и консултации от експертите на социалното министерство, Агенцията по заетостта, НОИ и здравната каса.

Форумът е четвърти поред след тези в Берлин, Мюнхен и Кьолн, в рамките на инициативата на социалния министър за връщане на наши юпита в България.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама