ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Ханес копие на Първанов

13 9542 05.11.2012
Ханес копие на Първанов

Ханес и Гоце са като две капки вода. Италианският годеник на Мариана Попова и президентът Георги Първанов имат еднакви черти на лицето и идентична усмивка.



Дори очите им са едни и същи, регистрират по-наблюдателните. И Ханес, и Гоце имат дълбок небесносин поглед.

Случайно или не, но Мариана Попова дарява с любовта си еднакви мъже. Затова и слуховете за авантюрата й с президента Първанов няма да отшумят с времето, както тя се надява.

И как иначе, след като бащата на детето й изглежда досущ като Гоце! Несъответствията между Ханес и Първанов са малко. Освен народност двамата имат и различни професии. Италианецът работи като сомелиер и прави впечатление, че е от заможен и благороден род.

Освен с това Ханес се различава от бившия държавен глава и със стила си. Президентът е късо подстриган, както задължава протоколът, а новият мъж на Мариана Попова развява буйни дълги коси. Като изключим тези разлики, двамата като нищо могат да минат за близнаци. Затова и скоро няма да бъде забравена клюката, че певицата е била муза на държавния глава, и то докато той е бил в длъжност.

Заради приликите между италианеца и президента, родом от село Сирищник, Пернишко, мнозина се усъмниха в думите на Мариана, когато обяви, че е намерила любовта на живота си. Певицата неволно подкладе слуховете, като не подчерта, че говори за бащата на дъщеря си Ханес. Явно бе решила, че това се подразбира от всички.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама