ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Ласкин призна: Аз съм алкохолик, но ще се боря!

41 13098 17.11.2012
Ласкин призна: Аз съм алкохолик, но ще се боря!
Иван Ласкин

Жена му Александра потвърди, но каза, че ако сам не осъзнаеш проблема и не решиш да се лекуваш, няма спасение. Скоро ще има революция в тази страна, предвиди още Ласкин и се определи за интуитивен като пепелянка.



Аз имам проблем с алкохола, искам да си го призная, заяви по НТВ актьорът Иван Ласкин. Той избрал да каже за проблема си по телевизията, защото формулирането му било първата крачка към справянето с него. Ласкин обясни влечението си към чашката с емоционалността си. Това, че съм алкохолик, е интересно за глупаците, но аз съм силен мъж и съм се изтъпанил тука да го кажа, продължи Ласкин.

Да гледаш децата ти как растат в тая простащина е нетърпимо; имам две момичета и едно по едно ще ги изгоня оттук, каза още Ласкин, определяйки страната като "говнярник", в който имало реваншисти и отвратителни хора. Ласкин определи себе си като вярващ човек, който се вълнувал от ставащото в църквата, дори се вбесявал.

Приятелю, мисля, че скоро ще има революция в тази страна; не против правителство, а заради себе си. Правят се магистрали, но кой да кара по тях, цигани ли да вървят, попита той. Аз съм интуитивен като пепелянка, каза Ласкин.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама