АКТУАЛНО


Къци съди „ВИП Брадър”

82 15052 20.11.2012
Къци съди „ВИП Брадър”

Публично извинение и рекордно обезщетение иска Къци Вапцаров от продуцентите на „ВИП Брадър". За да ги получи, Мистър Невада е решен да заведе дело срещу шоуто и Нова. Причината е организираната гавра, на която бе подложен в риалитито, а жертви на конспирацията станаха и жена му, и децата му.



Да заведе дело срещу продуцентите и телевизията Къци решил минути след като излязъл от „ВИП Брадър" и се срещнал със семейството си, научи „Всеки ден". Щом поговорил с тях, Вапцаров осъзнал какъв образ са му създали от риалитито.

Мистър Невада побеснял и вдигнал кръвно, когато разбрал, че заради риалитито жена му и децата му били подложени на стрес. Гневът окончателно завладял Къци при новината, че продуцентите са помогнали на Фънки да се изгаври с него за последно от сцената на шоуто.

Наистина, няма откъде иначе рокаджията да се сдобие с негови снимки. „ВИП Брадър" му ги е предоставил, за да осъществи плана си. И той успя. Фънки пееше „Къцамун" на сцената, а около него се кълчеха две девойки, скрили лицата си зад плакати с образа на Вапцаров. Подигравката не приключи с това. На сцената рокаджията драскаше с маркер снимките, на които Къци вместо очи, имаше големи дупки.

Фънки обаче постигна и друго - разплака едно от трите му деца. Малкият Йоан, когото всички наричат на галено Йоки, се разстрои, когато видя снимките, на които баща му е с избодени очи. За да го успокои, го гушна по-големият му брат Асен. 19-годишният младеж също понасял трудно подигравките, на които подложиха баща му в шоуто.

„Можете да си представите какво се случва в училище. Децата на тази възраст са жестоки. Синът на Къци трябвало ежедневно да отговаря на въпроси като например дали белят в петък нахут", обясняват от екипа на шоуто. Въпросната смешка бе измислена от Ники Мартинов. На финала на „ВИП Брадър" той връчи картина на Фънки. На нея децата и жената на Вапцаров са нарисувани седнали около кухненска маса, а самият той стои прав с апарат за мерене на кръвно на лявата си ръка. Картината, която Мартинов беше нарисувал сам, бе озаглавена „семейство бели нахут". Когато спортистът показа на сцената творението си, Къци и семейството му не пожелаха да търпят повече и демонстративно напуснаха студиото.

На финала на „ВИП Брадър" това бе последната подигравка на съквартирантите, но едва ли с нея ще приключи кошмарът на Къци. Само можем да гадаем какви коментари се подхвърлят от съседите на Вапцаров или в училищата на децата му.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама