НОВИНИ


Кабаиванов: Кой няма да подкрепи най-успешния български президент

103 8832 21.11.2012
Кабаиванов: Кой няма да подкрепи най-успешния български президент
Емил Кабаиванов

Сега ще се види кой наистина е десен и кой мисли за България, обобщи лидерът на СДС по повод евентуалната кандидатура на Петър Стоянов за КС.



Сделки, договорки и политически комбинации при кандидатурата на Петър Стоянов за конституционен съдия няма и не може да има, обяви по БНТ лидерът на СДС Емил Кабаиванов. Според него сега било по-важно да се мисли за България, тъй като скандалът покрай избора за КС се е отразил неблагоприятно на имиджа на страната в международните институции.
 

Стоянов изрази съгласие да дойде на заседанието на националното ръководство и да обсъдим неговата кандидатура, той осъзнава каква е отговорността, която поемаме ние като партия, и тази, която пада на неговите плещи. Той, като един от най-успешните държавници и патриот, ще понесе отговорността на поста, обясни Кабаиванов.
 

При кандидатура като тази на Петър Стоянов за резервен вариант в момента не се мисли, добави синият лидер, но поиска да се изчакат поисканите 3 дни за размисъл. Не знам и не мога да предположа с какви аргументи някой може да не подкрепи най-успешния български президент, човек с доказан авторитет, който е направил много за страната. Сега ще се види кой наистина е десен и кой мисли за България, заключи Кабаиванов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама