НОВИНИ


Кола нацели челно Стефан Гамизов

18 6648 30.11.2012
Кола нацели челно Стефан Гамизов
Стефан Гамизов

На бойното поле съм, продължавам. Това заявил скандалният анализатор Стефан Гамизов. Миналата вечер той преживя тежка катастрофа. Съобщението за инцидента написа сам той в страницата си във Фейсбук.


„Искам да кажа на всички мои приятели, че след катастрофата преди малко съм добре. В колата ми, челно, в нашето платно се „заби” друга кола с над 100 км/ч, управлявана от напълно неадекватен или дрогиран човек. Бронираната ми кола пое напълно удара. Аз съм здрав, с малки охлузвания, както и момчетата от охраната ми. Ще пиша по-късно пак”, обяснява лаконично Гамизов, цитиран от БЛИЦ.


Веднага се появиха коментари, че инцидентът не е случаен и е свързан с разкритията на анализатора за далавери в областта на енергетиката. Гамизов бе и от малцината, разкрили с какво се е занимавала ДАНС в продължение на две години след създаването й по време на тройната коалиция.

Стефан Гамизов качи и снимка от катастрофата, към която написа буквално: „Бог си знае работата и трябва да вярваме в Неговата воля. Катастрофата стана на бул. „Ерусалим”... Всички сме живи и здрави. Ауди знаят как да правят бронирани коли. А на момчетата от енергийната мафия само ще кажа: Утре се наспивам и продължавам”.

Източници от полицията коментираха, че няма данни за умишлени действия от страна на „атакуващия” водач и най-вероятно става въпрос за случаен инцидент.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама