НОВИНИ


Почернената майка: Излиза, че Лора е блъснала мотора!?

3 5688 10.12.2012
Почернената майка: Излиза, че Лора е блъснала мотора!?
Нели Петрова, майка на прегазената на пешеходна пътека от моторист Лора от Варна

След като чух произнасянето на условната присъда на Деян Станчев, се почувствах смазана. За пореден път правосъдието в България показа, че магистратите правят каквото си искат, въпреки мъката на потърпевшите.



Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Нели Петрова, майка на прегазената на пешеходна пътека от моторист Лора от Варна.

Майката на Лора е твърдо убедена, че съдебната ни система е корумпирана. "На 99% съдиите работят с престъпниците. Съдебната ни система е подкупна. Мисля, че това не е тайна за никого", каза почернената майка.

По думите на Нели Петрова всичко по делото е било предварително решено със задкулисна договорка между адвокатите на подсъдимия и магистратите. Тя посочи, че Станчев дори не се е извинил на семейството на загиналата Лора.

"Надявам се Апелативният съд да уважи искането ни за тройна автотехническа експертиза, защото от пледоариите на адвокатите на Деян Станчев излезе, че Лора е блъснала мотора. Аз не искам да убивам Деян. Ако исках, вече да съм го направила. Искам справедливостта по случая да възтържествува", каза още Нели Петрова.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама