НОВИНИ


Камата изригна срещу Боби Михайлов

8 7341 16.12.2012
Камата изригна срещу Боби Михайлов

Старши треньорът на "Литекс" Христо Стоичков за пореден път избухна срещу президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов. Камата не е доволен от плачевното състояние на българския футбол и коментира пред ТВ7, че времето на Михайлов начело на БФС изтича.



Христо Стоичков разкри още, че позициите на бившия вратар в УЕФА съвсем не са стабилни. Камата заяви и че той е бетонирал на поста в БФС Борислав Михайлов и сега той ще го изгони оттам. Според наставника на оранжевите именно Михайлов е виновен за тенденциозното съдийство срещу тима му през есенния полусезон.

"Да се усети накъде бие работата, защото рано или късно това е неговата съдба. Щом не знаеш да уважаваш и да цениш труда на собствените си кадри и ако не си на място, значи си такъв какъвто си. Да не е непобедим, какъв е? Кой е Борислав Михайлов? Един от всичките, нали. Нали ние сме го избрали. Като сме го бетонирали и го бетонирах аз, сега ще намеря начин да го бутна. Не си правете илюзии, че Боби Михайлов е непобедим", заяви Христо Стоичков.

"Като се изчистят корумпираните, българският футбол ще се промени, и то доста. Младите футболисти заслужават това. Тези хора са безхаберни и некомпетентни и нямат място в българския футбол. Това е апелът към тях. Постоянно всички вестници пишат кога ще напуска Михайлов. Да напуска, какво чака? Аз ли да го изгоня", завърши старши треньорът на "Литекс".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама