НОВИНИ


Лиляна Павлова: Румен Петков нищо не разбира от снегопочистване

43 8066 22.12.2012
Лиляна Павлова: Румен Петков нищо не разбира от снегопочистване
Лиляна Павлова

Румен Петков нищо не разбира от снегопочистване на шосетата, сопна се регионалният министър Лиляна Павлова по повод изказване на червения депутат, че шосетата в страната са непроходими и снегопочистващата техника не работи както трябва.



В България вече няма затворени заради снега пътища, увери Лиляна Павлова по Нова телевизия. Може да се пътува във всички посоки. Това каза в предаване по Нова телевизия регионалният министър Лиляна Павлова.

Тя призна, че не е тесен специалист по снегорините и чистенето на шосетата, но затова си има екипи в министерството й, които знаят какво и как да направят. Тя бе категорична, че бедстващи хора в момента няма, в България няма затворени пътища и може да се пътува във всички посоки – към Варна, Добрич, Бургас и Гърция. С усмивка сподели, че се е превърнала в синоптичка от следене на прогнозите за времето.

Павлова е била в непрекъснат контакт с областните управители в изминалите снежни дни и виелици. “Едни се сърдеха, че затваряме пътища, други се сърдеха че не ги затваряме”, каза тя. В последна сметка са се справили със задачите, макар че е имала паднали снегорини в канавките, а фадроми са работели денонощно и са се срещали по средата на областите.

“Полудявам като чуя разнопосочни послания за зимната обстановка”, призна Павлова и допълни, че няма да се церемони да наказва свои служители, които дават невярна информация или не са си свършили работата по снегопочистването. Накрая тя съобщи, че пътищата продължават да се обработват с тежки химикали, за да са сухи по празниците.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама