НОВИНИ


Чалгата ни получава евросредства за развой?

17 7029 15.01.2013
Чалгата ни получава евросредства за развой?

Митко Димитров, шеф на добре известната музикална компания "Пайнер", спечелил европроект, взлизащ на впечатляващите 3,2 милиона лева. Целта е "повишаване на конкурентоспособността на фирмата на вътрешния пазар чрез модернизация на оборудването" пише в проекта. Той е за 3,197 милиона лева, от които безвъзмездната помощ от Брюксел е почти 2 милиона лева. Пайнера още не бил получи



Пайнер, който продуцира най-известните фолк певици у нас, с парите целял да постигне устойчив икономически растеж и да запази лидерските позиции на фирмата си, осведомява в. "Преса".

Парите идвали по ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика". Всеизвестен е и фактът, че телевизия "Планета", където се изявяват и "раждат" най-много чалга звезди, стига и до други държави в региона като Македония и Албания.


Митко Димитров обещава да привлече значителен брой нови зрители, да вдигне рейтинга на телевизията си и съответно да увеличи приходите си от реклама. За това щяла да помогне въпросната финансовата помощ от Европа. Проектът щял да доведе до разкриването на нови работни места и до развитие на българската икономика, смята самият Димитров.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама