НОВИНИ


Закриването на НСО - научно-фантастичен сценарий

23 6207 27.01.2013
Закриването на НСО - научно-фантастичен сценарий

Тодор Коджейков трябвало да подаде оставка като морален жест. Недоглеждане от началника на авангарда имало на конференцията на ДПС.



Тодор Коджейков трябваше да подаде оставка, за да направи морален жест, а разследването трябваше да покаже дали да му я приемат, заяви полк. Ивайло Лозанов, който е работил в НСО.

Един началник винаги трябва да носи оставката в джоба си; Коджейков поне трябваше да даде сигнал в тази посока, заяви Румен Ралчев, работил в УБО и в НСО; началник на охраната на Т. Живков, Ж. Желев. 

Тодор Коджейков е млад началник, който тепърва се изгражда в службата; показал е, че може и знае как да работи. Не е етично служител като Н. Марков, уволнен от службата, да плюе там, където е работил, заяви Лозанов.

Закриването на НСО, което предлага Волен Сидеров, е научно-фантастичен сценарий; това е единствената служба, която публично изпълнява своите задължения, затова всеки си позволява да прави квалификации, а това затормозява работата й, каза Ралчев. Според него преустройството й е станало, когато е закрито УБО.

Закриването й е абсолютно немислимо, тя се е доказала като перфектна служба, тя не е идеологическа. Това, което се случи на конференцията на ДПС, е недоглеждане от началника на авангарда, смята Лозанов.

Трябва да се въведе система, която е задължителна, а не пожелателна, препоръча Ралчев. 
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама