НОВИНИ


Борисов: Ясна е вече тройната коалиция + "Атака" срещу ГЕРБ

74 5800 28.01.2013
Борисов: Ясна е вече тройната коалиция + "Атака" срещу ГЕРБ
Бойко Борисов

90 % от българите показаха, че не се интересуват от темата „Белене”, каза пред журналисти в Сопот премиерът Бойко Борисов, по повод вчерашния референдум.



Борисов поясни, че темата е била наложена от БСП „с техните предизборни игрички като дневен ред на обществото”.

След този референдум, за мен вече е ясно коя коалиция ще е срещу ГЕРБ. И аз съм много щастлив от това, каза Борисов. Всички българи видяха, че срещу нас отново стои тройната коалиция плюс „Атака”. Като ги видях снощи заедно, вече ми е ясно.

Според Борисов - Меглена Кунева също е срещу ГЕРБ, тъй като говори само срещу тях. По думите му - сега вече ГЕРБ може да е спокоен, че ще има подкрепата на българите, след като са видели, че срещу тях стоят всички онези хора, които са донесли толкова нещастия за България.

90 % от българите не отидоха да гласуват, а Станишев и Първанов пак говорят някакви измислен работи, каза Борисов.  Той добави, че Станишев вече не си вярва дори сам, затова Борисов вече спира да спори с тях.

Той покани всички журналисти пред деловодството на Министерски съвет, където да покаже решението на МС, с което 300 млн. лева от държавния бюджет са били гласувани за Белене, въпреки че Станишев продължава да твърди, че те не са давали държавни пари за проекти.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама