НОВИНИ


Сърменов изгонил Поппандов от Сатирата

11 6531 08.02.2013
Сърменов изгонил Поппандов от Сатирата
Павел Поппандов

Той изиграл за последно роля в постановка на Сатиричния театър, а в края се обърнал към публиката и обяснил защо го боли.



Изгониха ме от Сатирата, новото ръководство в лицето на Калин Сърменов и Васил Банов прецени, че моето място не е тук и получавам незаслужено заплатата си, оплака се пред столичен ежедневник актьорът Павел Поппандов. Преди четири дни той изиграл за последно ролята си в  „Детектор на лъжата" в Сатиричния театър, а на финала казал на публиката, че си тръгва, защото новите шефове на театъра преценили, че мястото му не е там. "Освен всичко ме боли за колегите и за годините, в които бяхме заедно", казал още Поппандов, публиката горещо го аплодирала.
 

„Поппандов е на 66 години. Той отдавна е в пенсия и не разбирам какъв му е проблемът? Въпреки всичко оставам твърдо зад думите си за заплатите в Сатирата. Никой не дава пари на хора, които не идват на работа", обяснил ситуацията с напускането на Павел Поппандов шефът му Калин Сърменов. „Трябва и млади хора да се налагат при нас. Вече имаме много такива звезди. И когато една такава дойде при нас, тя продава по съвсем друг начин продукта. А аз като директор трябва да се съобразя с това. Все пак на театъра трябва да се гледа като на печелившо предприятие, нали?", казал за ежедневника Сърменов.
 

Като изпълнителен директор на Сатиричния театър „Алеко Константинов" по-известният като Милото от популярен сериал намали заплатите на  Филип Трифонов, Мария Статулова, Пламен Сираков, Янина Кашева почти на половина. Единствено Павел Поппандов обаче си тръгна.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама