НОВИНИ


Кеворкян: Докато е жив Кеворкян, всички събеседници са и негови

44 8319 16.02.2013
Кеворкян: Докато е жив Кеворкян, всички събеседници са и негови
Кеворк Кеворкян

Той има от 35 години история с тях - а не с мангали минетчии, казва журналистът, според когото следващия път, когато Карбовски избяга за още повече пари, сигурно щял да направи интервю с кучето на Бойко.



Навремето Милован Джилас беше казал, че има само едно нещо, по-отвратително от комунизма - и това е антикомунизмът, казва в интервю за в. Стандарт Кеворк Кеворкян.

Има и други нечисти намеци във въпросното интервю на Карбовски, на които той се опитва да придаде трагична завършеност. Например, напуснал Нова телевизия, защото започнали да се бъркат в работата му. Не знам как би могло да стане това, понеже там нямаше освен него други познавачи на особеностите на свирката, правена от невръстни циганчета.

И все споменава за месец септември, когато работите му започнали да се объркват - все едно има предвид Девети септември 1944 година, сякаш тази дата му е заседнала в гърлото. А аз се върнах в ефир по една случайност тъкмо през въпросния септември. Тогава в предаването на самия Карбовски му подхвърлих на шега, че е време вече да го спрат - понеже моето убеждение е, че всеки от време на време трябва да го спират, да го отстраняват, да го наказват. Но той явно не ме е разбрал - понеже хора като него никога не са ги спирали, а няма и да ги спрат, няма за какво. Мен са ме спирали след предавания, които са предизвиквали истински сътресения в обществото, и те са се случвали неведнъж. Но за какво да ги спират днешните мушици? При тях изобщо не става дума за спиране - а за пари, за много пари.

Освен това, как да те спрат, когато навремето, в първото си магазинно предаване по Нова моят любимец Карбовски направи интервю с Бойко. Сега в първото си предаване в ТВ7 направил пък интервю със сестрата на Бойко. Следващия път, като избяга за още повече пари, сигурно ще направи интервю с кучето на Бойко. По-нататък Карбовски мрънка, че някой му пречел, като му "вземал" събеседниците. Тия хора изобщо не разбират, че докато е жив Кеворкян, всички събеседници са и негови, той има от 35 години история с тях - а не с мангали минетчии, казва още Кеворкян.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама