НОВИНИ


Бисеров: Борисов и Цветанов - "братя Галеви"

51 7718 21.02.2013
Бисеров: Борисов и Цветанов - "братя Галеви"
Христо Бисеров

Депутатът от ДПС Христо Бисеров определи Бойко Борисов и Цветан Цветанов като "братя Галеви от ГЕРБ".



Бисеров направи реплика по повод изказване на вицепремиера Цветан Цветанов в пленарна зала при дискусията по повод оставката на правителството.

"Наглият" министър Цветанов задържа „Наглите", които отвличаха в мандата на Михаил Миков, заяви Цветанов в отговор на думите на депутата от БСП Михаил Миков, че Цветанов е нагъл.

„През 2009 г. - контактите на Станишев с лица, които участваха в изборите. "Информационно обслужване" от кой се управляваше и беше фактор в него? Защо се изчервявате, придобивате цвета на вашата партия? Забравихте ли за договора "Хохегер"? Защо тези пари бяха похарчени по този начин? За да демонстрирате колко сте добри в политиката в Брюксел? По Хохегер това лице, осъдено в Австрия, вие сте имали срещи с него. Защо не дадете отговор - дали някой в тези монополи има близки хора от дадените семейства, които са тук вляво? Защо не кажат дали техни синове или членове на семейства не работят в ЧЕЗ", попита Цветанов, като се обърна към Христо Бисеров.

„Назначихте персонално заместника си Калин Славов, който беше приближен с Азер Меликов, който трябваше да реализира паспортите за българска самоличност. Азер Меликов и Калин Славов промениха експертността и заложиха на политическата връзка", продължи вътрешният министър.
 
„Наглият" нагло спомена моето семейство. Никой в средите на моите близки няма общо с това, което спомена, отговори му Христо Бисеров.

"През 2011 г. кметът на София Бойко Борисов получи призовка от съда в Белград за очна ставка със Сретен Йосич. Той не отиде само защото стана министър-председател. След указа на президента Росен Плевнелиев премиерът Бойко Борисов ще бъде гражданинът Бойко Методиев Борисов и ще има среща със следовател и ще трябва да отиде на очна ставка със Сретен Йосич, но Бойко Борисов няма да бъде сам на подсъдимата скамейка, а ще бъдете двамата - двамата като братя Галеви от ГЕРБ", заяви Бисеров.

Нека Борисов разсекрети папката "Лале", където да се види, че престъпник, който бе разстрелян наскоро, там твърди, "Бойко взе всички пари".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама