НОВИНИ


Почна се. Лидери на партии при президента

17 8173 22.02.2013
Почна се. Лидери на партии при президента
Росен Плевнелиев

Представители на парламентарните групи пристигнаха в Президентството за насрочените в 14.00 часа политически консултации при президента след оставката на правителството.



Вече е известно, че ПП "Атака" няма да участва в насрочените консултации, освен ако те не се предават пряко от медиите. Лидерът на ДПС Л. Местан пък отива при президента Росен Плевнелив и за да поиска от шефовете на службите за сигурност да му предоставят материалите, свързани с подготовката за убийството на Борисов.

За първи път консултациите ще бъдат проведени с всички парламентарни групи едновременно, за да няма съмнения за "тайни коалиции", съобщи още вчера Плевнелиев.

Отиваме на консултациите при президента с голяма загриженост за състоянието, в което правителството в оставка оставя държавата. В тази ситуация единственият правилен изход е формирането на служебно правителство, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.
 
Синята коалиция няма да участва в служебен кабинет, каза на свой ред лидерът на ДСБ Иван Костов, но не поясни дали ще откаже мандат за формиране на ново правителство. 

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама