НОВИНИ


Борисов моли феновете: Приберете се

22 5088 23.02.2013
Борисов моли феновете: Приберете се

Благодаря на всички граждани, които организират контрапротест в подкрепа на правителството и водената от мен политика и моля всички те да прекратят протеста като форма на подкрепа, и да не участват в провокации.



Това заяви пред "Фокус” министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

За пореден път казвам, че изборите са единственият, най-правилен, най-демократичен начин хората да изразяват своята подкрепа за когото и да било, посочи Борисов.

По-рано партия ГЕРБ разпространи до медиите съобщение, с което се разграничи от протестите, и заяви категорично, че партията и нейните членове и симпатизанти няма да участват в организирани протестни прояви в подкрепа на правителството.

В столицата по обяд започна протестен митинг в подкрепа на правителството на Борисов. По данни на БНР в началото на него са дошли 20-ина души. Те развяват националния трибагреник в градинката до Народното събрание.

Ние считаме, че ГЕРБ трябва да е формацията, която трябва да спре хаоса в държавата. Това каза един от симпатизантите. Друг от подкрепящите премиера в оставка каза,че от гледна точка на това да не стават побоища, премиерът е бил прав в искането си хората да не протестират, но от друга страна не е бил прав, защото хората излизат на улицата, защото искат справедливост.

„Бойко, не искаме оставки! Искаме проверки, присъди, промени", са лозунгите на подкрепящите Борисов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама