НОВИНИ


Maйката на новия премиер: Сине, чуй улицата

24 7941 13.03.2013
Maйката на новия премиер: Сине, чуй улицата
Сайт на МВнР

Марин Райков казал на родителите си, че си идва от Париж, защото ще го правят министър. Едва когато пристигнал, им съобщил, че всъщност са му предложили да е премиер на служебното правителство.



Това разкрива майката на новия министър-председател Лидия Николова в интервю за "24 часа".

Тя казва, че синът й нито е искал да става премиер, нито нещо ще спечели. "Тревогата за нас като родители е не дали той ще се справи, а че човек не знае какви обстоятелства ще дойдат", споделя майката.
Марин да се срещне първо с протестиращите на улицата, посъветвала майката Лидия новия премиер.

"Да влезе в проблемите им. Да ги пита не само какво искат, но и как си го представят", заяви тя пред "Стандарт" малко преди президентът Росен Плевнелиев да представи досегашния ни посланик в Париж като министър-председател на служебния кабинет.

След което да се срещне с техни представители и да ги пита не само какво искат, но и как си го представят. "Искат справедливост, и аз искам, 7 милиона българи я искат. И ако излезем на улицата, кой ще ни я осъществи?!", коментира Лидия.

"Синът ми ще се справи, защото никога не е бил в партия и има широк мироглед", убедена е тя. "Живял е навън години наред, а така човек има по-широк поглед и мироглед", допълни майката на новия премиер.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама