НОВИНИ


Ново самозапалване. Баща лумна пред сина си

54 9489 18.03.2013
Ново самозапалване. Баща лумна пред сина си

Съкратеният миньор пламнал като факла пред очите на сина си. Малко преди отчаяния акт той се обадил на жена си, за да й каже, че се чувства безполезен за себе си и за семейството си.



59-годишен миньор се запали пред сина си в Бобов дол. Останал без заплата баща пък скочи от балкона на дома си в областния град, изрежда черната серия агенция Стандарт нюз.

 

Симеон Симеонов полял главата си с бензин и си драснал клечката демонстративно на улица „Циган“ в Бобов дол. Съкратеният миньор пламнал като факла пред очите на сина си. Малко преди отчаяния акт той се обадил на жена си, за да й каже, че се чувства безполезен за себе си и за семейството си. Проплакал, че не вижда смисъл да живее. Жената се притеснила и веднага изпратила сина им към дома.

Момчето закъсняло с няколко секунди, за да спре ръката на баща си. Изгасило огъня с якето си, но миньорът вече бил обезобразен и с 30% изгаряния. Закаран е в „Пирогов“, където лекари се борят с раните му. Животът му е в опасност.
 

Трагично приключи опитът за самоубийство на 39-годишният кюстендилец Цветелин Страхилов. Той скочи от терасата на апартамента си на ул. „Цар Освободител“ и издъхна след полета от 5-ия етаж. Цветелин бил безработен. Когато скочил, в жилището било единственото му дете, което е едва на две годинки. Съседи се чудят на решението на младия мъж, защото майка му работила в чужбина и му помагала финансово.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама