НОВИНИ


Никой не иска Дянков за депутат

66 5376 21.03.2013
Никой не иска Дянков за депутат
Симеон Дянков

Тотю под въпрос. Причината била ниският му рейтинг. Дори собственият му регион Враца му давал слаба оценка. Хасково кани данъчен №1 Кр. Стефанов за водач.


 

Никой в ГЕРБ не иска Симеон Дянков за депутат. Бившият вицепремиер и финансов министър не е получил нито една номинация от партийните структури в страната. Това разкри доскорошният депутат Димитър Главчев, пише в. Стандарт. 

Екссоциалният шеф Тотю Младенов също е под въпрос за новия парламент, научи "Стандарт". Причината била ниският му рейтинг. Дори собственият му регион Враца му давал слаба оценка. В ГЕРБ обаче нямали друг подготвен кадър за града и Тотю можел да се класира в последния момент.    

Данъчен номер 1 Красимир Стефанов си харесаха за водач на листата ГЕРБерите в Хасково. Той не влиза в сметките ни, отговориха обаче от предизборния щаб. Според източници от централата по-вероятно било първи в региона да е екс икономическият министър Делян Добрев.
Последната дума за листите ще е на Бойко Борисов, казват ексдепутатите. Тези от тях, които не са сигурни, че ще попаднат в списъците, вече се редят на опашка в бюрата по труда. Документите си вчера подадоха бившите народни представителки Величка Шопова и Зоя Георгиева. Те ще вземат 60% от досегашната си заплата или около 1100 лв.

Управленска програма по региони пише ударно ГЕРБ. Томислав Дончев, който е отговорник да проекта, поръчал на областните координатори справки по градове за конкретните проблеми и възможностите за решаването им. До дни ГЕРБерите ще кажат къде ще строят пътища, какви инвестиции предвиждат за бедния Северозапад. 

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама