АКТУАЛНО


Константинов дава заплатите си от "Информационно обслужване" за лечение на деца

10 7016 24.03.2013
Константинов дава заплатите си от "Информационно обслужване" за лечение на деца

Професор Михаил Константинов, който подаде оставка като шеф на “Информационно обслужване” заяви в предаването “Нека говорят” пред bTV, че ще даде всички свои заплати, получени от институцията, за лечение на болни деца.



Заедно със съмишленици той създава и специален фонд “Да помогнем на България”.Около хиляда и кусур е била заплатата на професор Константинов като шеф на “Информационно обслужване”, които ще даде за лечение на болни деца. “Може би не са много, но призовавам и другите шефове да сторят същото”, каза математикът и разкри, че предшествениците му са прибирали по 6-9000 лева на месец. Той смята още тези дни , заедно с приятели, да създаде фонд “Да помогнем на България”. Сметките на математика показали, че всеки може да отдели по нещо, всеки може да даде нещичко, за да помогнем на страната си.

В ефир той благодари на служебния премиер, че му се обадил след като подал оставката, за да му благодари за достойното поведение. По адрес на Станишев и тези, които му поискаха оставката Професорът бе категоричен: “Хората, които ми искаха оставката настъпиха мотиката”. Той обясни, че ефектът от настъпването на електронната мотика ще се види на изборите, когато една партия ще има много малък резултата от очакваните, а ръководствата на други ще отидат в небитието.

С поговорка пък, той отговори на нападките на Иван Костов, че в “Информационно обслужване” има и други освен Константинов, които манипулират изборите. ”Когато боговете искат за унищожат някого, те му вземат ъкъла”, изрече професорът по адрес на Командира. Въпреки всичко той прогнозира, че ще се събудим с надежда сутринта на 13 май-деня след изборите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама