НОВИНИ


Сидеров, сигурен: "Атака" ще управлява

125 5948 26.03.2013
Сидеров, сигурен: "Атака" ще управлява
Волен Сидеров

Атака ще се яви като самостоятелна партия на изборите. Ще се види, че всичко, което обещаваме, може да се изпълни - България ще си върне ресурсите, ще започне да произвежда и изнася, а не да поддържа аборигенски доходи.



Виждам самодоволство и нездрава амбиция у ГЕРБ, че пак ще управляват, това обаче няма да стане, съобщи по БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров. Според него недоволството на хората е живо, то се разширява и няма да позволи на партии, които поддържат колониалното робство, да си предават властта.

Страната има нужда от националистично управление, колониализмът е схемата, с която се боря от години. Не виждам корекция в поведението на управляващите партии, заради това те ще бъдат изтласкани от управлението, каза още Сидеров.
 

Атака ще се яви като самостоятелна партия на изборите; няма да подкрепяме нито ГЕРБ, нито БСП, защото те се провалиха. Сега има нужда от цялостно обновление. Следващият парламент има нужда от пробългарски разсъждения. Ако това не стане, трябват нови и нови избори, докато управленските постове в страната се заемат от патриоти, а не слуги на чужди господари, добави лидерът на националистите.
 

ГЕРБ се правят на дясна партия, но цялата им туркофилска политика е провал. Виждам самодоволство от тяхна страна, че били управлявали добре; продължават да се хвалят с магистрали. Има ли цяла магистрала без дефекти, има само легенди и рязане на ленти на чужди компании; откриванията на Бойко Борисов са само за чуждестранни фирми, които имат всички привилегии от страна на кабинета, а поставят на колене българския бизнес, констатира Сидеров и обясни, че неговият план бил България да си върне ресурсите, да започне да произвежда и изнася, а не да се поддържат аборигенски доходи.

 

Смятам, че ПП "Атака" ще управлява и тогава ще се види, че всичко, което обещаваме, може да се изпълни. И заради последователната ни политика знам, че ще участваме във властта в това или в следващото правителство, информира Сидеров.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама