НАРОДЕН ГЛАС


"България си ти!" събира средства за жилище на многодетно семейство

0 8203 28.03.2013
"България си ти!" събира средства за жилище на многодетно семейство

Национално движение „България си ти!” набира средства за закупуване на собствено жилище на младото многодетно семейство Големанови от Пловдив. В писмо, адресирано до кмета на община Пловдив – инж. Иван Торев, „България си ти!” отправя молба семейството да не остане без покрив над главата:



Уважаеми г-н Кмет,

Моля да не бъдат предприемани действия  за принудително извеждане от предоставеното за ползване общинско жилище на Стойна Минчева Рахнева и Димитър Николов Рахнев, на адрес: гр. Пловдив, ул. „Братя Шкорпил“ №8, бл. 1103, вх. Б, ет. 3, ап. 9, където живее и многодетното семейство на тяхната дъщеря Мариела и съпругът й Костадин Гелеменови .

Национално движение „България си ти!“ организира и провежда национална кампания съвместно с „Български дарителски форум“ за набиране на средства за закупуване на собствено жилище - дом на семейството. Предлагаме Ви да ни съдействате и да не прекратявате договора за наем на обитаваното общинско жилище от семейството до набиране на необходимата сума.

Националния граждански съвет на НД „България си ти!“ и местните структури на Движението са в готовност да организират масиран протестен натиск, ако това не се случи.

С разбиране и уважение оставаме в очакване на Вашето решение!

Председател на НД „България си ти!“
Инж. Димитър Куцаров
София, 28.03.2013 г.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама