ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Денис Родман прекали с ракията

0 5846 28.03.2013
Денис Родман прекали с ракията
Денис Родман изтръгна камерите от президентския си апартамент

Само часове след като влезе в къщата на “Къртицата”, легендата на “Чикаго Булс” показа буйния си нрав. Денис Белята, както наричат баскетболиста открай време, прекали с ракията и изтръгна всички камери в президентския си апартамент в базата.



Наложило се хора от екипа на риалитито да го усмиряват. Нервният срив на звездата след 23-часовия му път до България беше излъчен в първия лайф на шоуто снощи. В епизода 19-те участници преминаха през първото си изпитание - бънджи скокове.

Още с влизането си в Базата Денис Родман хареса три от красавиците в шоуто и прекара първата си вечер във флиртове и пиене на ракия. Обект на вниманието му станаха Миглена, Марина и Емануела. След като се почувства като у дома си и опозна набързо всички в Базата Денис Родман предложи на трите красавици да го придружат в джакузито на президенския му апартамент и да продължат купона в по-тесен кръг.

Въпреки настойчивите му опити да съблазни ту Емануела, ту Марина или Миглена и трите тактично отклониха поканата му, но останаха с него до сутринта.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама