ФРОГ МЮЗИК


Пускат промо билети за турнето на ISHTAR за учащи и пенсионери!

0 6527 02.04.2013
Пускат промо билети за турнето на ISHTAR за учащи и пенсионери!

Десет дни преди концертите на любимата ISHTAR пускат промоционални билети за ученици, студенти и пенсионери.


 

Билетите ще бъдат намалени от 60 на 30 лева за София и от 40 на 20 лева за Велико Търново.

 

Съвсем скоро певицата, докоснала милиони сърца по света със своята музика, изпълнявана на 6 езика, ще огласи зала 1 на НДК в София и ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново.

 

Феновете очакват с нетърпение своята Кралица на Изтока. Говори се, че ще бъде подготвено официално посрещане от почитатели на ISHTAR, подобно на това, което направиха многобройните фенове на обичания от няколко поколения CHRIS NORMAN. В последно време музикалната култура в България се засилва и еуфорията обзема все повече и повече хора. Възраждат се забравени традиции, като тази феновете да посрещат с почести и бурни викове своите музикални идоли. Концертите се превръщат не просто в забавление, а в начин на живот.

 

Не пропускайте концертите на ISHTAR на 12 април във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 20 часа и на 13 април в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

 

За всички фенове билети се продават на Билетен център НДК, Туристически Информационен Център Велико Търново, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама