НОВИНИ


Фандъкова няма време за губене като депутат

4 5525 06.04.2013
Фандъкова няма време за губене като депутат
Kметът на София Йорданка Фандъкова

Не съм получавала предложение да бъда издигната за водач на листа на ГЕРБ. "ГЕРБ обсъждаха различните варианти и смятам, че се взе правилното решение. Моето мнение е, че кметовете не бива да се включват в листи, за да си вършат работата. Защото за нас е най-важно да си изпълняваме задачите. Ние нямаме време за губене.



Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова пред БТВ. „Представете си два-три месеца и то пролетта, когато започва активният строителен сезон, изпълнението на проектите, които са много сериозни от този програмен период, с европейски средства, не предполага никакво чакане и никакво забавяне, защото това означава загуба на пари", подчерта още тя.

По думите й след протестите и оставката на ГЕРБ гражданите на столицата са станали по-активни в исканията си. Станаха по-активни и малко по-смели в своите искания и смятам, че това е много положителен ефект от всичките протести. Хората някак си повярваха, че когато са активни, могат да бъдат решени техните проблеми, допълни столичният кмет.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама