НОВИНИ


В офшорни компании има 33 трилиона долара

18 6008 13.04.2013
В офшорни компании има 33 трилиона долара

В офшорни компании има 33 трилиона долара. Голяма част от тях са укрити. Трудно могат да се споменат имената на българите, чиито пари са в офшорки. Това каза в предаването “Тази събота” по b9:37 bTV финансовия консултант Кольо Парамов.



 ”Изтичането на пари от България е започнало със старта на валутния борд. Не е нужно да се връщаме назад в историята, но е нужно да се види кой дирижира политическата обстановка в България, за да се види кой и как е изнесъл парите от страната ни. Някои от мултимилионерите говорят, че фантазирам. Но това не е така. Парите на хората, които се занимават с контрабанда, също са изнесени навън”, обяви Парамов.

Той е категоричен, че имената на сънародниците ни с пари в офшорки няма да излязат.

“Едно време всички хора, които са започнали да се занимават с разследването на изнесените пари, са били отлъчени от партиите си. Пример за това е отлъченият Христо Марков от СДС. Такъв случай е имало и в БСП. В момента бизнесът има много сериозно влияние върху политиката. Бизнесът подготви стачките. Това, което се случи на “Орлов мост”, бе много добре платено”, завърши Кольо Парамов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама