НОВИНИ


Константин Тренчев: Държавата ни се разпада

25 5926 14.04.2013
Константин Тренчев: Държавата ни се разпада

Ако някой е очаквал от моето имущество да излезе, че съм голям богаташ, сигурно ще остане излъган, каза в студиото на bTV Константин Тренчев. Той съобщи, че има около 17 хиляди лева на влог, разбити в различни валути.



Прословутият му джип бил от 1994 година и му вършел работа, защото върви безотказно през дупките по пътищата.“Не мисля да се занимавам с бизнес, синдикалист съм, затова и имотите и парите ми не са много”, сподели още Тренчев. Но през годините не съм взимал кредити, защото не обичам да дължа пари никому, каза още той.

Не се заиграваме с политиците ,по скоро те се опитват да се възползват от нашите действия, каза още синдикалистът. Когато не са плащани заплати или условията на труд са лоши, хората протестират и ние ги организираме, но не в услуга на политици.

Няма правителство, срещу което да не сме протестирали, твърди Тренчев. Но хората ни виждат, че често разговаряме с министри и депутати и затова погрешно се смята, че нещо се договаряме.

Проблемите в държавата са страховити и се задълбочават, твърди лидерът на “Подкрепа”. Трагично е положението в здравеопазването, в мините. Според него, държавата просто се разпада. Който поеме властта след изблорите през май, ще има такава зестра, ще се чуди как да се оправя.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама