НОВИНИ


Каката на Бойко: Брат ми не е спечелил и стотинка от политиката

27 5435 21.04.2013
Каката на Бойко: Брат ми не е спечелил и стотинка от политиката
Д-р Красимира Иванова Булфото

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи. За него властта никога не е била самоцел. Просто съдба е да върви във възходяща линия. Доказа го и с оставката си.



Това заяви пред Нова телевизия д-р Красимира Иванова, сестра на бившия премиер Бойко Борисов. Тя разкри, че често го е съветвала да не се предоверява на хората.

Аз не съдя брат си за нищо и съм убедена, че той винаги е правил всичко само с добри намерения. Не сме си говорили за последните протести, които го свалиха от власт. Ние се виждаме рядко и всеки е ангажиран. Аз очаквах и имах предчувствие, че нещо ще се случи. Атмосферата се нагнетяваше и черните облаци се сгъстяваха. Не може аз да съм предполагала нещо, а той да не е, категорична беше каката на Бойко.

Много хора се възползваха от брат ми и после го предадоха. Мисля си, че ГЕРБ беше създадена много бързо. В нея влязоха много кариеристи и натегачи, каза още тя. Не знам дали тези предателства го вкараха в болницата. Ние сме възпитани да си вършим работата докрай и то добре.

Бойко е много доверчив и вярва много на хората. Нервното му напрежение според мен се дължеше на притеснението, че няма да успее да завърши започнатите от него проекти, обясни д-р Иванова. Моята най-голяма грешка е, че стоя много настрана от неговите политически действия. Аз винаги съм искала да бъда сестрата, която му носи радост и усмивки.

На въпрос дали хипертоничната криза на Бойко Борисов след оставката не е спектакъл д-р Иванова отговор: Пожелавам им такъв спектакъл на хората, които го твърдят това. Тя разкри, че вчера се е чула с брат си и сега той е добре.

Той сам си е преценил да не се изказва пред медиите. Аз не виждам загуба в това, че той не е на телевизора. Преди валяха само обвинения, че като пуснеш телевизора и от там те гледа само Бойко. Ето сега да видим, какво ще стане, като го няма по телевизията, продължи Иванова. Аз знам че брат ми и Цветан Цветанов тръгнаха заедно по един дълг път. ГЕРБ им е като едно семейство. Във всяко едно семейство има спорове, така че няма да се учудя двамата да са спорили. Никога не съм присъствала на такива спорове, защото това не е моя работа, категорична беше тя.

Не одобрявам самозапалванията в последните месеци. На всички ни е тежко и всеки има проблеми, но не трябва веднага да тръгнем да се палим. Аз също прекарах една много тежка болест и не ми е минало през главата да се самозапалвам, беше критична д-р Иванова. Аз ви гарантирам, че Бойко Борисов не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме са само негативи. Пожелавам си на Великден да сме заедно, завърши каката на Бойко.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама