НОВИНИ


ЛИДЕР ще се включи в Тракийския юбилей

0 4614 25.04.2013
ЛИДЕР ще се включи в Тракийския юбилей
Кънчо Филипов

Председателят на ПП ЛИДЕР Кънчо Филипов, който е и водач на листата на партията в Старозагорски избирателен район, се срещна с ръководството на тракийското дружество „Одринска епопея” и потомци на тракийски бежанци от селата Ракитница и Горно Ботево.



В срещата участва и доц.д-р Атанас Щерев, председател на КС на БНД, партията, която подкрепя ЛИДЕР на майския вот. Пред тях Филипов и кандидатите от листата на ЛИДЕР д-р Антония Петрова и Георги Димитров, чиито деди също са българи от Беломорска Тракия, споделиха основните мерки, които са залегнали в предизборната програма. Коалицията между нас залага на развитието на икономиката (ЛИДЕР), на патриотизма (НИЕ) и на рационални идеи (БНД).

Затова в нашите листи са включени хора, които успешно ръководят своя бизнес и управляват предприятия, доказани професионалисти. ”Трябва да надживеем партийните пристрастия, не може всяко следващото правителство да отрича постигнатото от предходното. Основната роля на държавата е да създаде подходяща бизнес среда, да гарантира правовия ред и да не притиска предприемачите. За да функционира нормално икономиката и нейният гръбнак - малкия и среден бизнес, трябват да бъдат осигурени реални пазарни условия.

Ето това са политическите цели, които нашите партии искат да постигнат чрез участието си в следващия парламент, но затова ни трябва доверието на избирателите. Очакваме те да ни подкрепят на 12 май“, заключи Кънчо Филипов. Той обеща ЛИДЕР да се включи в отбелязването на 100-годишнината от трагичните събития през есента на 1913 година, когато са загинали около 20 000 хиляди мъже, жени и деца, тръгнали да търсят спасение към България. Трагедията е известна като Колоната на обречените, тъй като хората са извървели десетки километри, за да оцелеят като са преминали по трудния маршрут от билото на планината Шапканата.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама