НОВИНИ


Т. Дончев: СРС-то е бръснач; реже пръсти

12 6251 27.04.2013
Т. Дончев: СРС-то е бръснач; реже пръсти
Т. Дончев

Това е сценарий не от най-мрачните години на прехода, а от най-мрачните години на комунизма, смята екс министър.



Скандалът със СРС-тата подменя основните въпроси, които интересуват хората, но за съжаление, това не е случайна подмяна. В една предизборна борба трябва да има състезание между идеи и политики, заяви по TВ7 Томислав Дончев от ГЕРБ. До момента няма конкретни доказателства, че Цветан Цветанов е стоял зад подслушванията, каза още той.

В настоящата ситуация ние сме по-скоро в ролята на жертва на подслушванията. Лидерът на най-влиятелната политическа сила е подслушван в дома му - това е сценарий не от най-мрачните години на прехода, а от най-мрачните години на комунизма. Използването на СРС-та е много фин инструмент; това е като бръснач, ако знаеш как да боравиш с него, ще си направиш малък разрез, ако не знаеш, ще си отрежеш пръста, обясни Дончев. 

Изнасянето точно сега на скандала с Мирослав Найденов е част от нечий сценарий, смята той. Смущаваща е амнезията, която се наблюдава у някои политици. Основното е, че сме в предизборна ситуация. Всяка роля, всяко изказване са част от нечий сценарий, имам органична непоносимост към задкулисните сценарии, каза Дончев, според когото ако историята със СРС-тата не бъде разплетена докрай, тя ще се отрази негативно върху бъдещето на страната.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама