НОВИНИ


Eдвин Сугарев: Не очаквам присъди по случая с подслушванията

43 5426 01.05.2013
Eдвин Сугарев: Не очаквам присъди по случая с подслушванията
Едвин Сугарев

Не очаквам да има присъди по случая с подслушванията. Това каза пред БНТ общественикът и бивш депутат от Великото народно събрание Едвин Сугарев. Според него прокуратурата се опитва да се набърка в политическия живот.



"Вчерашното решение на прокуратурата относно бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е доста странно. Прекратява се наказателното производство срещу неговите подчинени, тъй като той има имунитет като кандидат за народен представител, а не се казва точно за какво прокуратурата готви наказателно производство срещу него", посочи Едвин Сугарев.


Според него тези действия на прокуратурата показват, че тя се опитва да се набърка в политическия живот на страната. „Прокуратурата е изключително мудна организация. Тази необичайна активност, която тя проявява и която стартира с анонимни сигнали, говори много ясно за намерението да се намеси в предизборната борб. Констатацията на прокуратурата е по-скоро манипулативно съобщение, отколкото ясна констатация за нечия вина, е мнението на Сугарев.
 

„Ще направя много подробен анализ на всички етапи на тези манипулативни съобщения от страна на прокуратурата и ще стане ясно за какво става дума", обеща той. „Този пример ще влезе в учебниците като опит за политическа манипулация. Имам чувството, че се връщаме към времената на Никола Филчев. Тогава имаше такива неща, каквито има сега", каза още Сугарев.
 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама