НОВИНИ


Б. Борисов: Разговоряхме как да се установи групата за подслушване

105 6632 07.05.2013
Б. Борисов: Разговоряхме как да се установи групата за подслушване
Бойко Борисов

Приключи разпитът във Върховната касационна прокуратура на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият премиер влезе във Върховната касационна прокуратура, за да бъде разпитан във връзка с делото за нерегламентирано подслушване. Това става, след като бившият градски прокурор Николай Кокинов съобщи, че е бил вече разпитан.



Борисов, Кокинов и ексминистърът Мирослав Найденов се оказаха предполагаеми участници в разговор, записан със СРС-та без разрешение по надлежния ред. В разговора им се споменават различни имена от областите на политиката, бизнеса и съдебната система, като съществуват и някои намеци за нерегламентирани отношения и за злоупотреби със служебно положение. Въпросният запис беше разпратен анонимно на медиите в края на миналия месец.


Разговаряхме на тема как да се установи тази престъпна група, която организира подслушвания в домовете на хората, заяви след това Бойко Борисов пред журналисти и изрази надежда тази организирана група да се прекрати. Разпитът продължи близо час и половина


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама