НОВИНИ


РЗС: Коварен план е договорен между Станишев, Местан, Костов и Кунева

74 7508 09.05.2013
РЗС: Коварен план е договорен между Станишев, Местан, Костов и Кунева

Заговорът на БСП и кредитните олигарси тази сутрин излезе наяве, е позицията на "Ред, законност, справедливост". Политическата им схема е да съставят програмно правителство, което всъщност ще има три основни приоритета:



• премахване на валутния борд
• дестабилизация на банковата система
• опрощаване на стотици милиони взети като банкови кредити от олигархични кръгове тип „Прокопиев”, казват от паритята на Яне Янев. 

Под благовидния претекст „Правителство на национално спасение” се крие коварен план, който е договорен между Станишев, Местан, Костов и Кунева. За да оцелеят политически, те са готови на всичко. Така както Луканов и Виденов разграбиха държавата – единият изнесе огромна част от парите зад граница, а другият предизвика хиперинфлация, сега Станишев като техен верен последовател заедно с Костов, Пръмова и партията на Доган подготвят подобен пагубен за държавата сценарий.

Партия „Ред, законност и справедливост” заявява, че ще се противопостави категорично на този коалиционен проект, чиято единствена цел е домогване до властта на компрометирани политици и партии, които са виновни за краха на България. Няма да допуснем този корупционен модел на Станишев и компания да доведе държавата до фалит, е позицията на РЗС.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама