НОВИНИ


Сидеров: Разкрития могат да донесат раиран костюм на Борисов

48 5364 17.05.2013
Сидеров: Разкрития могат да донесат раиран костюм на Борисов
Волен Сидеров

Борисов като малко дете се радвал на протостиите си и тропал обидено с краче, защото не му се получавали "блъфчетата", съобщи лидерът на "Атака".



Предстоят разкрития, които могат да донесат раиран костюм на Борисов и на негови министри, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Според него Борисов като малко дете се радвал на протостиите си и тропал обидено с краче, защото не му се получавали "блъфчетата". Планът на Борисов бил да влязат и малки партии, които да го подкрепят, като НФСБ и партията на Касим Дал, което не станало. Планът да се разбие "Атака" отвън се порвали, категоричен беше той.

Не са водени разговори с "Атака", аз не съм чул досега кой какво иска, поясни още Сидеров. Няма да работим с ДПС, няма да се разбираме с ДПС, повтори днес пак Сидеров. И се зарече да припомня спомени.

Явор Нотев несъмнено има повече качества от Цецка Цачева за председател на НС, но по този въпрос никой не е разговарял с нас, каза след срещата Сидеров и добави, че първите задачи на новото НС били свързани с енергийните закони.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама